Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Interszex kutatás

A Háttér Társaság a Bring-In című nemzetközi projektje keretében interjús és kérdőíves kutatást folytat az interszex emberek helyzetéről, egészségügyi ellátásáról, szociális támogatásáról. A kutatásban nevének megadása nélkül is részt vehet! Minden érintettektől, illetve a velük dolgozó szakemberektől származó információ nagyban segíti tudatosságnövelő munkánkat. Amennyiben Ön inkább írásban válaszolna kérdéseinkre, kérjük, töltse ki anonim kérdőívünket egészségügyi és szociális szférában dolgozó szakemberek számára!

Ha Ön interszex ember, családtagjai, barátai között van interszex ember, vagy egészségügyi és szociális területen dolgozik, és került már munkája során kapcsolatban interszex emberekkel, kérjük, adja meg elérhetőségi adatait, hogy munkatársunk az interjú érdekében felvehesse Önnel a kapcsolatot!

 

Ez a kérdőív névtelen

A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmilyen Önnel kapcsolatos azonosító információt, csak akkor, ha kimondottan ilyen adatra vonatkozó kérdésre válaszol a kérdőívben.

If you used an identifying access code to access this survey, please rest assured that this code will not be stored together with your responses. It is managed in a separate database and will only be updated to indicate whether you did (or did not) complete this survey. There is no way of matching identification access codes with survey responses.